Weekly new #1

Hello, welkom bij mijn allereerste weekly new post. Hier ga ik elke maandag, okee misschien toch uiterlijk dinsdag posten hoe mijn week is geweest. Ik zal hier niet alleen bloggen maar ook met foto’s komen en op die manier jullie een kijkje in mijn leven geven.

Afgelopen week begon heerlijk in het zonnetje samen met een paar buurtjes genieten, want eindelijk waren we allemaal tegelijk vrij. Iedereen heeft voor iets lekkers gezorgd, er waren loempia’s, stok met kruidenboter, smeersels en natuurlijk wijn! Want ja een vrije zonnige middag zonder wijn dat kan natuurlijk niet.

Hoe leuk de week ook gestart is de dag erna hadden wij helaas een wat minder leuke dag. Mijn vriend Robin en ik wilde net de deur uit gaan om wat boodschapjes te doen, toen wij een enorme harde knal hoorde. Wij keken elkaar aan en dacht gelijk dat een van de katjes wat had uitgevreten, maar helaas had dat nog liever gehad. Toen ik de deur van de badkamer opende trof ik een enorme ravage aan. Onze badkamer meubel, spiegelkast was van de muur gevallen, zomaar uit het niets is ie naar beneden geknald en heeft daar mee enorme schade aangericht in de badkamer. Niet alleen de gehele inhoud van de kast is eruit gevallen, maar ook diverse potjes crème zijn gebroken. De badkamer was een en al parfum door de gebroken zeeppomp, potjes crème en mijn geurstokjes fles. Heerlijk als de badkamer zo ruikt, maar ik vond de troep wat minder.

Afgelopen weekend hadden wij een verjaardagsfeestje van Philou de dochter van een vriendinnetje. Tevens was het ook een afscheid, mijn lieve vriendinnetje is namelijk deze week geëmigreerd naar Kaapstad in Zuid-Afrika. Haar vriend heeft een contract in Zuid-Afrika gekregen. Ook al ben ik super blij voor haar ga ik haar wel ontzettend missen. Maar hey we hebben een mooi spaardoel, GOAL; vakantie naar Zuid-Afrika!

Aan het einde van de week ben ik samen met twee vriendinnetjes, tevens ook mijn buurvrouwen, naar de Ikea geweest. We kregen de badkamerkast vergoed die kon ik dus ophalen en erbij nog diverse andere spullen, maar wanneer dat staat volgen er foto’s, dus stay tuned.

Zaterdag was onze planning om naar Duitsland te gaan, maar helaas was het stormachtig weer en hebben toch besloten om in Hoofddorp te blijven. Mijn oma haar gezondheid gaat namelijk niet zo goed en wilde graag naar haar toe, daarom ga ik binnenkort wanneer mijn zusjes in Nederland zijn. Toen we wakker werden was mijn vriend gelijk al lekker actief, hij ging namelijk gelijk mijn bureau en bureaustoel in elkaar zetten, één van de dingen die ik deze week bij de Ikea heb gehaald. Robin wilde ook de lampen die ik gehaald had ophangen, maar dat lukte helaas niet door dat een of ander stom haakje in de weg zat, van de week gaat hij er weer naar kijken, hopelijk lukt het dan. Toen mijn bureau eindelijk stond ben ik lekker achter mijn laptop gekropen met mijn jongste poezekind naast me. Je vindt de link van mijn bureau hier en van mijn bureaustoel hier.

Deze week dacht ik af te sluiten met een saaie werkdag, dat deel was dan waar, maar het afsluiten verre van. Toen ik na een vermoeide werkdag thuiskwam, had mijn lieve vriendje het hele huis opgeruimd en ook nog eens gekookt. Sorry dames hij is toch echt bezet en dat blijft zo! 😊 Ik heb de zondag afgesloten met overheerlijke lasagnette en Netflix op de bank. Benieuwd naar wat ik volgende week meemaak? Stay tuned..

 

2 gedachten over “Weekly new #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s