Weekly new #2

Hello, welkom lezer op alweer mijn tweede weekly post. Heb je de eerste nog niet gelezen? Geen stress die vind je hier.

Verlichting

Vorige week was vooral een erg drukke week waar weinig gebeurd is. Mijn lieve vriendje Robin heeft
dinsdag eindelijk onze lampen opgehangen. Na veel gedoe is het eindelijk gelukt, in de gang een
mooi spotje en in de badkamer een mooie wandlamp, beiden van de Ikea uiteraard. De badkamer lamp vind je hier en het spotje vind je hier.

Birthdaybash


Afgelopen woensdag was mijn oma jarig, ze is alweer 70 jaar geworden. Zaterdag hadden we het
feestje bij haar thuis. Wat een drukte en hilarisch om de familie van mijn oma haar kant weer eens
allemaal bij elkaar te zien, althans bijna allemaal.

Ontbijtje

Ik zou vorige maand samen met mijn vriend gaan ontbijten bij Barista gevestigd in het centrum van Hoofddorp, maar elke keer kwam het er niet van. Nu waren we afgelopen week eindelijk een ochtend samen vrij,
maar in plaats van uitgebreid ontbijten hebben wij heerlijk een kop koffie gedaan en een scone erbij.
Binnenkort volgt er een artikel over mijn favoriete hotspots in Hoofddorp.

Blub ik ben een vis


Elke week doe ik samen met mijn vriendje de wekelijkse boodschappen, zo ook afgelopen week. En hij is als echte Katwijker dan ook erg gek op vis, niet zomaar vis nee haring dat is zijn absolute favoriet. En laat ik er nou ook niet vies van zijn! We waren dan ook blij verrast toen er een viskraampje stond om de hoek bij de supermarkt. We hebben toen een heerlijk haringetje gegeten.

Lifestyle

Volgende maand heb ik een bruiloft shoot, ik heb daarom van iemand een grote hoek lens geleend. Ik heb de lens expres eerder afgehaald, zodat ik nu nog lekker ermee kan oefenen. Dat heb ik dan ook alvast gedaan en heb van ons huis mooie lifestyle foto’s gemaakt. Ik zal een keer een artikel schrijven over het interieur bij ons thuis, maar ik wilde jullie de foto’s niet ontnemen.

Toekomst

Volgende week heb ik veel leuke dingetjes in het verschiet, hou mijn blog in de gaten en find out!

2 gedachten over “Weekly new #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s