Weekly new #3

Hello, welkom lezer op alweer mijn derde weekly post. Heb je de vorige nog niet gelezen? Geen stress die vind je hier.

Bezoek

Deze week was goed gestart en weet je waarom? Dat ga ik jullie nu vertellen. Mijn zusjes zijn beiden terug in het land en mijn neefje ook! Mijn jongste zusje A. die woont in Nederland en is af en toe weg, maar haar thuisbasis is hier. Echter mijn andere zusje M. haar thuisbasis is in Griekenland en is juist weer af en toe hier. Mijn neefje is net 2 en die is of bij zijn vader of reist samen met zijn moeder naar Nederland.

Pre birthday

Deze week was onze lieve buurvrouw jarig dat hebben we ook al een beetje gevierd de avond voor ze echt jarig was. Mijn vriend Robin had voor ons allemaal heerlijke past met kip Romana gemaakt en erna hebben we gezellig met zijn allen buiten gezeten en om klokslag 12 uur een taartje gedaan. Wat een heerlijke avond buiten was het, toen we weer naar huis gingen troffen we onze kitten in modellen stand aan. Ze is echt een draak, maar op dit soort momenten ook weer zo schattig, hebben jullie ook huisdieren?

Vrije dag

Heerlijk wakker worden op mijn vrije dag en wat meer uurtjes slaap kunnen pakken. ik was de dag gelijk goed gestart en wat foto’s gemaakt van de buurtjes met hun beestenboel familie. Wat een uitdaging om dieren goed op de foto te krijgen, ik mag hier dan ook nog wel flink mee gaan oefenen. In de middag zijn wij samen naar mijn moeder gegaan om mijn zusjes en neefje te zien. Mama had een heerlijk kip met spinazie paste gemaakt. Mijn neefje is net 2 en wat een heerlijk ventje wordt het toch, hij is lekker goed gebekt en weet precies wat hij wel en niet wil. Hij was dan ook super blij met zijn snoep pizza en zat heerlijk na het eten ervan te snoepen. Soms vind ik het toch jammer dat ik hem zo weinig zie, maar gelukkig bestaat er bellen met camera en ook nu ik hem wel zie geniet ik daar juist extra van.

Bob de bouwers

Eindelijk was het afgelopen week ook zover dat onze nieuwe badkamer kast en nog wat dingetjes werden opgehangen, beetje bij beetje wordt het steeds meer een echt huis. Het is natuurlijk al een huis, maar niet alles is nog klaar. Waardoor het soms best chaotisch is en ja daar kan ik absoluut niet tegen, ben dan ook blij als alles maar dan ook alles klaar is. Mijn schoonvader heeft samen met mijn vriend de afzuigkap en badkamer kast opgehangen. Helaas lukte de oven niet daar moeten nog wat veranderingen voor komen, maar het omhulsel van de inbouw staat wel al klaar. hieronder volgen wat foto’s die het proces laten zien van de klusdag! Denk je van hey dat is een mooie spiegelkast, hij is ook in het wit beschikbaar en te koop bij de Ikea hier. Onze afzuigkap hebben we via afzuigkap online, helaas is die momenteel uitverkocht, maar mocht je een grote keuken hebben dan kan je zijn grote zus hier bestellen, wij hebben de iets kleinere versie. Ik ben erg blij met de afzuigkap maar nog meer met onze spiegelkast ik miste die toch het meeste als ik me stond klaar te maken. Wie kan er nog meer absoluut niet zonder spiegel?

Roadtrip

Nu we met zijn allen weer in Nederland waren hadden we besloten om mooi met zijn allen naar Duitsland te gaan. Daar woont onze oma in een verzorgingstehuis en aangezien haar gezondheid niet verbeterd is wilde we graag naar haar toe voor het geval het de laatste keer zou zijn dat we daar met zijn allen waren. Oma had veel pijn, ze had namelijk borstkanker wat nu is uitgezaaid in haar nieren. Gelukkig krijgt ze voor de pijn Morphine, want zonder trekt ze het echt gewoon niet meer. Ondanks dat ze er wel goed uitzag merkte ik wel dat ze aan het aftakelen is, maar ze wordt eind dit jaar dan ook alweer 90 jaar. En dan in te denken dat ze altijd zei dat ze niet eens de 80 zou halen, eerlijk is eerlijk soms hebben we dat ook wel gedacht, maar zoals ze zeggen onkruid vergaat niet! We hebben wat met haar gewandeld en zijn ergens een ijsje gaan eten. Zolang oma er nog is zal ik regelmatig naar Duitsland gaan voor een paar uurtjes op bezoek. We hadden ook leuk een foto met zijn allen gemaakt, helaas keek oma op alle foto’s net de verkeerde kant op, maar gelukkig heb ik er ook een met haar samen. Ik hoefde na zo een lange dag gelukkig niet meer te koken want het eten stond bij mama thuis al klaar, een heerlijk Grieks ovengerecht Yiouvetsi met tzatziki. Het recept hiervan ga ik binnenkort wanneer onze oven thuis klaar is een keer met jullie delen.

Pyjamafeestje

Elke keer wanneer ik moet oppassen op de tweeling is het feest, maar dit weekend al helemaal. Hun moeder ging lekker wat dansjes wagen op Mysteryland en de tweeling kwam lekker bij ons logeren. We hebben een heerlijk weekend gehad, van overdag waterpret in de tropische temperaturen tot in de avond lekker bank hangen en natuurlijk kinderfilms kijken. Gelukkig ging het al eens tuk beter dit keer met het slapen en de rondlopende katjes, vooral onze kitten kan een deugniet zijn. De oplossing was kindjes goed laten plassen, katjes in de woonkamer en slaapkamer deur dicht. Zo was er rust in huis en niet tot laat gillende kindjes als Stormy hun kwam lastigvallen. Midden in de nacht schrok ik wakker van gegiechel en speelgeluidjes, ik dacht eerst dat ik droomde, maar daar zaten ze dan met hun knuffels op bed te spelen denkende dat het al ochtend was. Ik keek op me klok en zag dat het pas half 5 was, we zijn toen gauw nog gaan slapen, maar om 7 uur stonden ze klaarwakker naast hun bed. Toen was het wel tijd om eruit te gaan en hoe leuk is op de vroege zondagochtend kinder tv op te zetten en nog lekker op de bank in slaap sukkelen. Al met al was het een onwijs gezellig weekend, maar ook weer heerlijk toen de rust wa wedergekeerd, want laten we eerlijk zijn op een leven met kinderen ben ik nog niet zo voorbereid. Hoe denken jullie over kinderen of heb je ze al?

Benieuwd hoe aankomende week met mijn zusjes in het land gaat zijn? Hou mijn blog in de gaten en over precies een week staat er een nieuwe weekly post op.

Een gedachte over “Weekly new #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s