Weekly new van Augustus tot September

Afgelopen maand is voorbij gevlogen, elke week weer nam ik me voor okee in het weekend heb ik de tijd dan ga ik er voor zitten en weer een nieuwe weekly new blog posten, maar helaas door alle gebeurtenissen van de afgelopen weken kwam daar weinig van terecht. Maar waarom en wat er gebeurd is dat vertel ik jullie straks. Pak een lekker bakkie thee of een wijntje voor de gezelligheid en lees mee.

Model: Alexandra Fotiadis

Afgelopen maand was echt een rollercoaster van emoties, ik ben namelijk gestart met therapie in verband met mijn verleden, wil je daar meer over weten klik dan hier. Tijdens de intake en kennismaking heb ik al veel naar boven moeten halen en merk dat ik daar onbewust veel mee bezig ben, maar ik doe het allemaal voor een goed doel en dat is namelijk puur voor mijzelf.

Bron: pinterest

De afgelopen periode heb ik een intensieve training gevolgd bij wooncorporatie Rochdale en ben ik ben met slag en wimpel voor geslaagd. Ik ben vanaf 9 september daar officieel werkzaam. Ik vind het zo een leuk bedrijf en een enorme uitdaging, precies wat ik zocht. Eindelijk wat ritme en regelmaat in mijn leven, vaste werkdagen en tijden en het weekend lekker om bij te komen. Merk nu al na de eerste maand dat ik een stuk beter in mijn vel ga zitten en wat meer tot rust kan komen.

Deze weken zijn er minder leuke dingen gebeurd maar zeker ook leuke dingen. Twee weken geleden kreeg ik te horen dat er iemand in mijn omgeving is overleden, een prachtige vrouw, maar 55 jaartjes oud mocht worden. Ik heb een korte tekst geschreven en voor haar opgedragen, je kan de tekst terugvinden op mijn Instagram pagina hier.

Karin † 25-9-2019

Maar er zijn ook leuke gebeurtenissen geweest een van de leuke dingen die gebeurd zijn was de verjaardag van de tweeling. Jawel mijn favoriete tweeling is vier jaar oud geworden en wat een leuk feestje is het geweest. Wat een prachtige taarten weer gemaakt door my sweet dear bakkerij, benieuwd naar haar bakkunsten neem dan gauw een kijkje op haar Instagram profiel hier.

Al met al was de maand september een maand vol verassingen en een maand met leuke en minder leuke gebeurtenissen. Ik ga proberen nu weer wat vaker te gaan schrijven en ook echt gewoon tijd hiervoor vrij gaan maken. Het is nog lastig mijn draai te vinden, maar ben er van overtuigd dat me dat gaat lukken.

Bron: pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s