Oktober

Oktober is voorbij gevlogen en laat ons gelijk merken dat het echt herfst is buiten. Ben je ook zo moeilijk wakker te krijgen op die koude ochtenden? Klik dan gauw hier.


Oktober heeft hoogte- maar ook dieptepunten gekend. Voor iedereen is oktober de maand dat het echt herfst wordt, voor mij is het ook de maand waar ik weer een jaartje ouder wordt. Elk jaar weer ben ik blij met dat jaartje erbij, ookal heb ik nog lang niet bereikt wat ik allemaal voor ogen had, maar langzaam aan kom ik er wel.


Oktober was de maand dat mijn vriend en ik een jaar samen zijn. Het zet je wel aan het denken niet alleen over jezelf maar ook over je relatie. Elke relatie relatie heeft hoogtepunten en diepen dalen, maar er samen uitkomen is echt een kunst. Een kunst die ik hoop dat wij bezitten en nu geen diepe dalen meer zullen ervaren. Maar dat is een verhaal voor een ander moment.


Oktober was niet alleen een maand van mijn jaartje ouder omarmen, maar ook een maand van afscheid nemen. Mijn trouwe lieve auto, waar ik bijna anderhalf jaar mee heb gereden heeft het begeven. En niet zomaar begeven nee hoor deze auto besloot dat op de snelweg te doen, terwijl ik in mijn pyjama in de auto zat. En geloof me daar achter de vangrails staan in de kou in pyjama was niet mijn ideale ochtend die ik toen voor ogen had.

Uitgebreid heb ik afscheid genomen van mijn zwarte Volkswagen Lupo en was ik super blij dat ik lid was van de ANWB. Nog geen 2 weken later mocht ik mijn nieuwe race monster een Daewoo Kalos verwelkomen. We hebben wat opstart problemen gehad, maar ben inmiddels al helemaal gewend en wat een ruimte in deze auto!


De tijd vliegt zo snel voorbij, of je nou een leuke of minder leuke periode in je leven hebt, in een oogwenk zitten wij alweer in november, bijna aan het einde van 2019. November en december zijn wel mijn favoriete maanden, want ja ik ben echt een kerst meisje. Wat is jullie favoriete maand en waarom?

Foto bron: Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s