Mijn strijd tegen de kilo’s – week 8

Afgelopen week had ik al verteld dat ik een eigen schema in elkaar geflanst had, dit heb ik gedaan door middel van de diverse koolhydraatarme kookboeken die ik thuis heb liggen. Dit is wekelijks een behoorlijke klus, maar ik krijg er langzaam aan meer handigheid in en weet precies wat voor soort maaltijden ik over de dag kan combineren samen. Deze week is mij aardig goed vergaan, soms is wel wennen dat ik bepaalde dingen niet kan eten of maar tot een bepaalde hoeveelheid, maar ik weet waarvoor ik het doe en zet daarom gewoon door. Ook dit keer ben ik weer afgevallen, maar hoeveel dat horen jullie volgende week, ik wil dan namelijk een update plaatsen van de hele maand april, hoeveel ik ben verloren qua gewicht. Vanaf dat moment ga ik ook centimeters bij houden, ik ben namelijk mijn meetlintje kwijtgeraakt en kan het nu nog niet opmeten.

In het weekend heb ik weer een nieuw schema gemaakt en dit keer tot 110 gram koolhydraten, wel merk ik dat ik op sommige dagen er niet eens aan kom, dit is nog wel een verbeteringspunt voor mij dat ik wat meer erin moet verdiepen om toch aan die 110 gram te komen. Af en toe afwijken kan wel maar zit nu gemiddeld tussen de 70-100 gram en dat is eigenlijk het schema van de week erna, maar zolang ik af blijf vallen vind ik het wel goed. Het belangrijkste is dat ik niet te weinig en niet te veel binnen krijg.

De dagelijkse beweging gaat steeds beter kom aardig in de buurt van mijn doel de dagelijkse 10.000 stappen. Door de weeks werk ik 32 uur, wel vanuit huis, maar probeer in mijn pauzes even naar buiten te gaan wat stappen te maken en lekker in de frisse lucht. Ik merk ook dat ik de sportschool echt mis, ben dan ook blij als alles weer een beetje normaal is.

Volgende week zitten we alweer tegen het einde van april. Hopelijk lukt het mij mijn doel te behalen, dat is namelijk eind april – 5kg. Ik ben aardig goed op weg maar zullen het pas volgende week gaan zien. Elke maand heb ik een klein doel, wat leid naar mijn grotere doel die ik in oktober wil bereiken dat is namelijk in totaal -25kg.

Stellen jullie voor jezelf een groot doel of ook kleinere doelen?

Foto bron: Resplash

Een gedachte over “Mijn strijd tegen de kilo’s – week 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s