Parelmoervaas.nl; Hoe stijl je een grote vaas in een klein huisje

Sinds maart 2019 woon ik samen met mijn vriend Robin in ons appartementje in Hoofddorp, omdat wij gingen samenwonen wilde ik graag ons huisje opleuken met leuke planten, accessoires en kleuren. Dit heeft echter allemaal langer in beslag genomen dan wij dachten, nu pas na ruim een jaar is alles een beetje af en soms verander ik in de tussentijd nog meer dingen. Begin 2020 kwam ik in contact met Juwita van het merk parelmoer vaas, ik mocht een mooie vaas uitzoeken uit haar assortiment. Je kan je voorstellen hoe blij ik was omdat ik nu eindelijk ons huisje af kon maken en een mooie plek kon gaan zoeken voor de vaas.

Het assortiment voor binnenhuis

Als je op de website komt zie je al gelijk dat er veel meer keuze is dan een paar simpele vazen, nee parelmoer vaas heeft een heel breed assortiment, van diverse vazen en potten voor binnen in huis, buiten in de tuin of voor op kantoor. Er zijn dan ook zoveel verschillende soorten en maten dat je al gauw jezelf verliest in het groot diverse assortiment, voor je het weet zit je alweer uren op de website te struinen. Het fijne hiervan vind ik dat er voor elke gelegenheid wel iets te vinden is. Zo kan je kiezen tussen diverse potten, strakke potten, asymmetrische potten, maar ook potten met een industrial look. Niet alleen potten maar ook vazen zijn er te vinden in diverse stijlen en maten.

Het assortiment voor buitenhuis of kantoor

Ik heb ook al prachtige bloempotten gezien die ik zeker wil aanschaffen wanneer wij een groter huis hebben. Hoe mooi staat bij de ingang van je woning aan beiden kanten een mooie plantenbak als eyecatcher, maar ook als warm welk voor je gasten. Want zeg is eerlijk hoe mooi staat het in je voortuin aan beiden kanten een mooie hoge pot of juist twee lage ronde bakken. Je hebt ook mooie hoge vazen voor op kantoor voor in de wachtkamer, een vaas met de stijl van het kantoor en dan een mooie plant erin of een bonsai boomje, iets wat een zen uitstraling heeft en je kantoor opvrolijkt.

Onze eyecatcher

Zelf heb ik gekozen voor een hoge vaas van 75 cm van goud metallic, de vaas is robuust afgewerkt waardoor de kleur nog mooier uitkomt. Het mooie van deze vaas is dat er een binnenbak op zit die waterdicht is hierdoor kan je hem stylen precies zoals je zelf wil, met planten, bloemen of nepplanten. Je kan dus ook per seizoen wisselen hiermee, dat is precies wat wij ook hebben gedaan, dan wel een beetje noodgedwongen maar toch. Toen wij de vaas net ontvingen ben ik gaan shoppen voor een mooie plant als eyecatcher, ik wilde namelijk een echte plant erin, ik heb toen gekozen voor een calathea plant. Dit zijn zulke mooie en elegante planten precies wat ik in gedachten had voor zo een mooie vaas als deze. Ik was super blij hoe de plant stond in de grote gouden vaas, zodra je binnenkwam kon je niet anders dan je ogen erop richten! Helaas voor ons was dat voor korte duur, onze kitten dacht namelijk niet van oh een mooie eyecatcher, nee verre van zij dacht oh lekker een speelbak. Iets waar ze in kon hangen, graven en spelen met de bladeren, dus helaas is onze calathea veel te vroeg heen gegaan en besloten wij toch maar te gaan kijken voor een kunstplant. Na lang zoeken ben ik uiteindelijk geslaagd bij de Xenos, de winkel waar ik als eerst had gekeken, dat gebeurt mij nou altijd!

Een slaapkamer die rust uitstraalt

Ik ben helemaal happy met mijn gouden vaas en kunstplant erin, nu wij onze slaapkamer hebben opgepompt is het pas echt af. Wij hebben ervoor gekozen om één muur in de slaapkamer leger groen te verven zodat daar de schilderijen op kwamen te hangen met zwarte en gouden lijstjes. Je kan je voorstellen dat de gouden vaas het helemaal af maakte en ik het heerlijk vind nu mijn slaapkamer in te lopen, wat een rust straalt een beetje groen uit, maar toch weer een beetje girlie met de gouden accenten er doorheen. Gelukkig was mijn vriend het ook vrij snel met mij over hoe ik de slaapkamer in gedachten had. Terwijl ik aan het werk was heeft hij de muur geschilderd en dezelfde week nog de schilderijtjes en de plank opgehangen. Aan mij de klus het groen uit te kiezen, dit heb ik samen met mijn buurvrouw gedaan. omdat in de grote vaas een kunstplant zit heb ik voor op de plank gekozen voor echte mini plantjes, dit omdat daar de katten absoluut niet bijkomen, maar ook omdat ze er zo schattig en leuk uitzagen.

De personal touch

Heb je de website al helemaal doorgespit, maar geen idee wat je wil en wat er past bij je in huis, buitenhuis of op kantoor? Dan kan je bij parelmoervaas ook terecht voor persoonlijk advies. Er wordt dan een grafische voorstelling van je inrichting gemaakt, plus een plan op maat gemaakt speciaal voor jou, met de bijpassende offerte van jullie keuze, weet je precies waar je aan toe bent en hoeveel het je allemaal gaat kosten. Het vullen ervan met leuke plantjes of boompjes kan jezelf doen of je kan bij parelmoervaas om advies vragen en zij verwijzen je graag door bij wie je terecht kan voor het juiste soort groen.

Houden jullie ook zoveel van plantjes en bloemen in huis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s