Een kijkje achter de schermen

Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn lifestyle blog en mij wilt leren kennen.

Mijn naam is Daniella, maar wordt eigenlijk nog steeds bijna altijd Daantje genoemd. Ik ben het gezicht achter daantjeslife.com. In de prachtige herfst van 1991 ben ik geboren in een klein dorpje Hoofddorp, inmiddels is Hoofddorp geen klein dorpje maar uitgegroeid tot een stad. Ik woon sinds maart 2019 samen met mijn vriend Robin en onze drie poezekindjes Coco, Shadow en Stormy. Ik hou van gezelligheid om mij heen, maar kan daar in tegen ook alles om mij heen vergeten door een goed boek, film of serie. Ja je leest het goed ik ben een echte bingewatch queen van Netflix, Videoland etc. Boeken lezen doe ik vooral op vakantie, maar probeer nu ook de rust te creëren door gewoon zomaar even een boek open te slaan. Mijn passie ligt echt bij fotografie en schrijven, dat zijn ook beiden dingen waar ik regelmatig tijd voor vrij maak. Reizen lijkt mij ook heerlijk om te doen, maar mijn portemonnee vind dat momenteel wat minder leuk, maar hey you never know what the future holds for you! Er staan in ieder geval genoeg landen op mijn bucketlist die ooit hoop te zien.

Nog meer leuke weetjes over Daantje, the girl behind al the fun!

Het bloggen is niet nieuw voor mij, maar het daadwerkelijk delen met de wereld nadat het online staat, dat wel. Al vanaf dat ik een jaar of 13 was schreef ik alles wat in mijn leven speelde van mij af. Was dit niet in een verhaaltjesvorm, dan wel door middel van een songtekst of gewoon in mijn dagboek. Ik denk dat ik inmiddels schriften vol geschreven heb, maar toch durfde ik nooit echt de stap te wagen. Dan vraag je je vast af waarom ik nu wel de stap waag!? Ja geen idee eigenlijk, ik vond dat het wel tijd was om een risico in het leven te durven nemen, maar ook om een plek te creëren wat mijn uitlaadklep kan zijn.

She believed she could, so she did

Een kijkje voor de schermen

Je kan hier vooral veel persoonlijke blogs verwachten, maar dat maakt de naam daantjeslife.com dan ook wel duidelijk. Ik zal bloggen over mijn leven, mijn ervaringen, maar ook andere diverse onderwerpen. Hoe dan ook is dit een lifestyle blog met van alles en nog wat, maar zal ik altijd overal mijn personal touch eraan geven. Mijn doel is met mijn blog mensen te inspireren, ze na te laten denken over bepaalde onderwerpen, maar tegelijkertijd ook een online platform worden waar de lezers tot rust kunnen komen. Een momentje voor jezelf in alle hectiek van het dagelijkse leven. Nog geen jaar ben ik aan het bloggen en ben ook nog echt in de startende en onderzoekende fase van wat werkt wel en wat werkt niet. Wel vind ik eerlijkheid en vertrouwen belangrijk, ik zal dan ook nooit over iets bloggen waar ik zelf niet achtersta tenzij ik dat benoem in mijn blog.

Alle ervaringen maken jou de persoon van morgen

Een duidelijk planning hanteerde ik nooit, maar merk dat dat echt wel scheelt met je bezoekersaantallen. Sinds half januari hanteer ik minimaal 3 artikelen per week, daarbij volg ik onderstaande planning:

  • Maandag: Mijn strijd tegen de kilo’s
  • Woensdag: Een recept
  • Vrijdag: Een persoonlijke blog

Eventuele samenwerkingen zal ik in het weekend plaatsen, dit is geen vaste dag in de maand, wellicht zal dit in de toekomst veranderen als er meer samenwerkingen vanuit mijn blog ontstaan.

Omdat ik vooral van mening ben lekker doen waar jij zin in hebt, kan het zijn dat buiten de vaste blog dagen er af en toe een extra blog tussen zit, wanneer dit regelmatig gaat gebeuren zal ik mijn planning onder de loep nemen.